Farm Food No. 1 Puppymelk

puppymelk-puppies-kittens
  • Beschrijving
  • Meer details

Farmfood No.1 is een complete melkvoeding op basis van volle geitenmelk voor pasgeboren puppies en kittens ter vervanging van en aanvulling op de moedermelk. Farm Food No.1 is samengesteld vanuit onze Farm Food Filosofie "Honden (dieren) eerst".

Deze melk is speciaal ontwikkeld voor puppies en kittens die geen of niet voldoende moedermelk kunnen krijgen. Het is daarom ook uitermate geschikt als bijvoeding of aanvulling bij grote nesten of wanneer de teef te weinig melk heeft. Farm Food No.1 puppiemelk is ook een waardevolle aanvulling op de voeding bij zieke of herstellende dieren.

Farm Food No.1 bevat hoofdzakelijk volle geitenmelkpoeder aangevuld met diverse ingredienten om zodoende een perfecte en complete puppy-kittenmelk te maken; dit in tegenstelling tot gangbare enkelvoudige 'geitenmelk melkpoeder' of magere 'koeienmelk' producten). De keuze voor volle geitenmelkpoeder is gemaakt omdat geitenmelk van nature voor pasgeboren kleine zoogdieren een veel betere samenstelling heeft dan koeienmelk. Het is lichter verteerbaar, heeft vele darmstimulerende en darmbeschermende factoren en komt, zowel in aminozuurpatroon als in vetzuurpatroon, vrijwel overeen met de moedermelk.

Andere kleine zoogdieren

Farm Food No.1 is naast puppies en kittens ook uitermate geschikt voor andere kleinere zoogdieren zoals egeltjes, konijntjes, ratjes, haasjes, fretjes, veulentjes, (vleer) muisjes of geitjes etc. Gemiddeld kan men ook hier de dosering van 300 gram poeder per liter aanhouden.


Voordelen van Farm Food No. 1:

* Is compleet
* Op basis van volle geitenmelk
* Bevat de juiste aminozuurverhouding voor kleine zoogdieren
* Heeft een zeer goede smaak
* Is licht verteerbaar
* Is zeer maag en darmvriendelijk
* Geeft goede ontlasting
* Geeft een goede, gelijkmatige groei
* Geeft rustige buikjes
* U krijgt tevreden slapende pups
* Is niet allergeen
* Is zeer goed oplosbaar
* Is klontvrij

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__