Henne Pemmikan energieblok, 400 gr.

  • Beschrijving
  • Meer details

het ideale energie-supplement voor uw werk-, ren-, jacht-, sledehond etc. tijdens de trainingen en wedstrijden. Het houdt de hond actief, attent en scherp en geeft op het juiste moment die extra benodigde energie. Het wordt graag gegeten. Een absolute must voor de werkhond.

Kronch Pemmikan bestaat voornamelijk uit rundvet, eiwit en suiker.Door middel van Kronch Pemmikan is het mogelijk uw hond grote hoeveelheden makkelijk opneembare energie te geven in een soort kleine “chocolade reep”. De maag van de hond raakt niet overvuld en de hond krijgt dus ook geen vol gevoel.

Het effect van Kronch Pemmikan begint na ongeveer een half uur merkbaar te worden en het maximale effect wordt na zo’n anderhalf uur bereikt. Om deze reden kan het beter zijn om de dagelijkse portie te verdelen in kleinere porties, zodat de hond de hele dag even goed blijft presteren.
Na de periode van intensieve lichamelijke inspanning krijgen de honden bij voorkeur Henne Active of  Henne Basic, voeders die allebei veel eiwitten en vetten (olie) uit verse zalm bevatten.

Pemmikan kan ook gebruikt worden , als bijvoeding, om te magere honden meer body te geven.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__