Weekmenu Kiezebrink mixen 2

  • Beschrijving

Dag:    Hoeveelheid:      Inhoud:  
 Maandag   500 gr.  Hazenmix    500 gr. hele prooidier
 Dinsdag  500 gr.  Zalmmix  500 gr. gem. zalmlijven
 Woensdag 

 200 gr.  gem. vlees
 200 gr. orgaanmix

 200 gr. gem Paardenvlees
 50 gr. eendenlever, 50 gr. runderhart
 50 gr. konijnennier, 50 gr. kippenmaag
 Donderdag   500 gr. Hazenmix  500 gr. hele prooidier
 Vrijdag  500 gr. Zalmmix  500 gr. gem. zalmlijven
 Zaterdag  500 gr. Bosduifmix  500 gr. hele prooidier
 Zondag  200 gr. gem. vlees 
 200 gr. orgaanmix
 350 gr. gemalen Rundvlees
 50 gr. eendenlever, 50 gr. runderhart
50 gr. konijnennier, 50 gr. kippenmaag

In dit menu zijn vleesbotten en spiervlees van vijf diersoorten en vier orgaansoorten verwerkt.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__