Weekmenu Kiezebrink mixen 3

  • Beschrijving

Dag:    Hoeveelheid:      Inhoud:  
 Maandag   500 gr.  Fazantenmix    500 gr. hele prooidier
 Dinsdag  500 gr.  Konijnenmix  350 gr. konijnkarkas
 150 gr. konijnhart en -long
 Woensdag 

 400 gr.  gem. vlees
 200 gr. tafelresten

 400 gr. gem Hazenvlees
 150 gr. groenten, fruit, kruiden, olie en ei
 Donderdag   500 gr. Vette vismix  500 gr. hele prooidier
 Vrijdag  500 gr. Kipmix  350 gr. Kippennekken en -ruggen
 150 gr. Kippenlever en -maag
 Zaterdag  500 gr. Bosduifmix  500 gr. hele prooidier
 Zondag  500 gr. Rund/Kipmix  350 gr. Kippennekken en Rundvlees
 150 gr. Runderpens

In dit menu zijn vleesbotten en spiervlees van zes diersoorten en vier orgaansoorten verwerkt.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__