Weekmenu BARF 1

  • Beschrijving

Dag:    Hoeveelheid:      Inhoud:  
 Maandag   500 gr.  Vleesbot    500 gr. Kippenruggen
 Dinsdag  500 gr.  Spiervlees  500 gr. gemalen Hazenvlees
 Woensdag 

 500 gr. Vleesbot

 500 gr. Eendenkarkas
 Donderdag   300 gr. Orgaanvlees
 150 gr. tafelresten
 200 gr. Lamspens, 100 gr. Rundernier,
 150 gr. groenten, fruit, kruiden, olie en ei 
 Vrijdag  500 gr. Vleesbot  500 gr. Kalkoennekken
 Zaterdag  250 gr. Vleesbot
 150 gr. Spiervlees
 250 gr. Zalmlijven
 150 gr. gemalen Paardenvlees
 Zondag  400 gr. Orgaanvlees 
 150 gr. tafelresten
 300 gr. Konijn hart/long, 100 gr. Kippenlever   
 150 gr. groenten, fruit, kruiden, olie en ei

In dit menu zijn vleesbotten en spiervlees van negen diersoorten en vijf orgaansoorten verwerkt.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__