Weekmenu BARF 2

  • Beschrijving

Dag:    Hoeveelheid:      Inhoud:  
 Maandag   500 gr.  Prooidier    500 gr. Hazenbout
 Dinsdag  500 gr.  Vleesbot  500 gr. Kippenruggen
 Woensdag 

 250 gr. Orgaanvlees
 250 gr. tafelresten

 250 gr. orgaanmix incl. pens
 150 gr. groenten, fruit, kruiden, olie en ei
 Donderdag   500 gr. Prooidier  500 gr. Kwartel
 Vrijdag  500 gr. Spiervlees  500 gr. Hertenvlees
 Zaterdag  500 gr. Vleesbot  500 gr. Kalkoennekken
 Zondag  250 gr. Orgaanvlees  
 250 gr. Vleesbot
 250 gr. orgaanmix incl. pens
 250 gr. Eendennekken 

In dit menu zijn vleesbotten en spiervlees van acht diersoorten en vier orgaansoorten verwerkt.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__