Verm-X koekjes

verm-x_koekjes_hond_250
  • Beschrijving
  • Meer details

Verm-X is een speciaal ontwikkeld kruidensupplement om inwendige parasieten bij (huis)dieren op een natuurlijke manier onder controle te houden.

Verm-X is een speciaal ontwikkeld kruidensupplement om inwendige parasieten bij (huis)dieren op een natuurlijke manier onder controle te houden.

Ontwormen
We ontwormen onze (huis)dieren regelmatig. Doel is om het dier gezond te houden en de veiligheid van mensen te waarborgen. Vaak is voorafgaand aan het ontwormen echter geen wormbesmetting aangetoond. We dienen onze dieren in dat geval preventief medicijnen toe, terwijl er niets te genezen valt. Bij Verm-X vinden we het belangrijk dieren gezond te houden en alleen medicijnen te gebruiken als het nodig is.

De gezondheid van uw dier
Heeft u er wel eens bij stil gestaan wat het effect van chemische ontwormmiddelen is op het lichaam van uw (huis)dier en het milieu? Er zijn steeds meer wormen die immuun zijn voor de gangbare ontwormmiddelen. Dit betekent dat over een tijdje mogelijk geen enkel middel meer beschikbaar is om wormbesmettingen te lijf te gaan.

Chemische ontwormkuren veroorzaken bij meer en meer dieren gezondheidsklachten. Klachten die door hun eigenaar niet meteen in verband worden gebracht met het ontwormen, zoals een doffe vacht en jeuk.
Daarnaast komt de ontwormkuur die u uw (huis)dier geeft het milieu niet ten goede. Alle chemische resten die met de ontlasting worden uitgescheiden hebben een negatief effect op het bodemleven – en daarmee op de natuurlijke voedselketen.


Een natuurlijk alternatief
Verm-X is het natuurlijke alternatief voor de chemische wormkuur. Het is samengesteld uit verschillende kruiden die van oudsher effectief blijken tegen inwendige parasieten. Dieren in hun natuurlijke leefomgeving krijgen door een grote variatie aan voeding precies de juiste samenstelling van kruiden binnen. Zij doen als het ware aan zelfmedicatie. Verm-X is gebaseerd op deze manier van zelfmedicatie op basis van voedselkeuze.

Het supplement Verm-X is onder meer samengesteld uit kruiden die bekend staan om hun herstellend effect op de darmwand. Geef uw (huis)dier Verm-X voor een hogere natuurlijke weerstand. Een gezond dier is aanzienlijk minder aantrekkelijk voor parasieten.

Verm-X is verkrijgbaar in een vloeibare variant, maar ook verwerkt in een lekker koekje of brokje.

Waarom Verm-X?
• Zonder recept verkrijgbaar
• Aanbevolen door een groeiend aantal dierenartsen
• Voortdurend verbeterd recept door wetenschappelijk onderzoek
• Eenvoudig toe te dienen
• Dieren vinden de brokjes en koekjes vaak erg lekker
• Geen resistentie bekend
• 100% natuurlijke ingrediënten op biologische wijze verbouwd
• Geschikt voor biologische veehouderij

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__