foto_sanne

Over ons

Sanne Bosman Diervoeders

Sanne Bosman Diervoeders is in 2015 opgericht door Sanne Bosman. Vanaf jongs af aan spelen dieren al een grote rol in haar leven. Deze passie is altijd gebleven.

Sanne Bosman haar vader was de eigenaar van een dierenwinkel een plaats waar Sanne veel te vinden was. Hier werd er geholpen bij alle voorkomende werkzaamheden, van kassawerk tot het schoonmaken van de hokken. Ook in de thuissituatie zijn er altijd dieren aanwezig geweest. Dit varieerde in honden, katten, hamsters, vissen, konijnen en vogels.

In 2011 was het eindelijk zo ver dat Sanne haar eigen hond kon aanschaffen. Dit werd een mooie maar vooral lieve Ierse wolfshond. Hierdoor is de al aanwezige passie nog meer gegroeid. Vele cursussen en lezingen werden gevolgd. De wil om nog meer te leren bleef aanwezig. Vooral de interesse in het gebied van gedrag en voeding is groot.

Uiteindelijk werd er de beslissing genomen tot het oprichten van Sanne Bosman Diervoeders. Hier worden producten geadviseerd die verantwoord zijn voor uw geliefde huisdier.