Gebruikerstips

Omdat KVV wordt samengesteld uit uitsluitend verse ingrediënten, zonder toevoeging van conserveermiddelen, is het buiten de diepvries slechts beperkt houdbaar.
Bewaar het product dan ook in de diepvries bij -18°C
Het openen van de bevroren worsten gaat het gemakkelijkst door met een scherp mes de plastic verpakking in de lengte open te snijden. Leg de inhoud van de worst vervolgens in een afsluitbaar bakje en plaats het in de koelkast (4-7°C) om het te laten ontdooien. Als het vlees ontdooid is kunt u het aan uw hond voeren of nog maximaal twee dagen in de koelkast bewaren. Serveren op kamertemperatuur.

Hygiëne voorschriften
KVV is een rauw diervoeder en bevat van nature verschillende bacteriën . Honden worden van deze bacteriën niet ziek. Wel is het van belang om enkele hygiënevoorschriften in acht te nemen.

  • Ontdooi het voer in een afsluitbare bak in de koelkast zodat het niet in aanraking komt met uw eigen voedsel.
  • Was alle spullen die in aanraking zijn gekomen goed af met warm water en afwasmiddel.
  • Hoe hoger de temperatuur, hoe sneller de bacteriën zich zullen vermeerderen. Geef uw huisdier het voer daarom in een koele ruimte en uit de zon.
  • Zorg ervoor dat er geen vliegen in de buurt van het voer kunnen komen, vliegen kunnen bacteriën in het voer verspreiden.
!

Alaska

Carnivoer

FramFood

Mulder diervoeding

Orange4pets

BARF producten