dsc_0006

Farm Food HE is een zeer hoogwaardig natuurlijk hondenvoer voor élke hond, ongeacht leeftijd, prestaties of ras. Aan alle grondstoffen die in Farm Food HE worden verwerkt worden dezelfde kwaliteitseisen gesteld als aan producten bestemd voor menselijke consumptie. Zogenaamde "bijproducten" (zoals slachtafval van kippen) worden in Farm Food HE niet verwerkt. Farm Food HE is op basis van Nederlands Rundvlees.

Farm Food HE hondenvoeding is niet een geexpandeerd maar een geperste hondenbrok waardoor de voeding normaal verteerbaar is. Door de zuiverheid van de grondstoffen is Farm Food HE licht verteerbaar, wat ten goede komt aan de gezondheidstoestand van uw hond en wat zichtbaar wordt in de conditie van de vacht en levenslust.

Bij het produceren van al onze hondenvoeding worden geen schadelijke of kunstmatige stoffen gebruikt. Farm Food HE bevat dus geen chemische stoffen zoals: chemische antioxydanten, kleurstof, geurstof, smaakstof, bindmiddel en conserveringsmiddelen.

Farm Food HE onderscheidt zich van andere merken hondenvoer door de hoge zuiverheidsgraad van de gebruikte grondstoffen, de daaruit voortvloeiende hoge kalorische waarde (4145 kcal/kg) en hoge verteerbaarheid (86,8%). De samenstelling is overeenkomstig de richtlijnen van de Nutrient Requirements of Dogs van het Committee on Animal Nutrition.